Arctic Cabin A/S

..finn roen hos oss..

Fritids Aktiviteter

Som gjest hos Arctic Cabin, enten du her for en konferanse,  deltar på en fest,  eller bare for en enkel overnatting,   er det mye du kan gjøre for å slå ihjel tid.
Hva med friluftsaktiviteter?. Jakt, Fiske og Sightseeing? Området rundt Arctic Cabin er som skapt til nettopp det.

 

staurenFuglefjellet Stauran :

 

Syltefjordstauran er et av de største og viktigste fuglekoloniene på varangerhalvøya med en rekke fuglearter, bl.a. havsuler, lomvi, polarlomvi, ørn, lundefugl og alke. Fjellet er fredet som naturreservat. Stauran er ca 15 minutter med båt fra Arctic Cabin.

 

Her finnes også en koloni på ca. 250 dyr av den lokale selarten "Havert"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scuba-Diver-01Dykking :

 

Finnmark er et helårig eldorado for sportsdykkere. Om sommeren kan du ha dine dykkeopplevelser under midnattssolen, og i vinterhalvåret kan du nyte dykkene dine under det nydelige nordlyset. Fylket byr på mye flott naturdykking blandt tang og tare skoger, loddrette fjellvegger, dype fjorder og kupert skjærgård. I det samme området kan du også se russekrabben (Kamchatka krabbe eller Konge krabbe).

 

I tillegg kan du finne  delikatesser som o-skjell og kongesnegler, for å nevne noen få,  nede på stranda.

 

 

 

 

 

 

 

 


jakt3Jakt:

 

Jakt sesongen starter 15 september og varer til 15 mars. Det er gode muligheter for jakt på Hare og Rype.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


DSCF2484Hav og Krabbe Fiske:

 

Fiske kan foregå både sommer og vinter, siden vi har sjøen som vår nærmeste nabo. Den som ikke fanger fisk her, må ha glemt å ta med seg fiskestanga.

Sei, Torsk, Hyse, Flyndre og Kveite er noen av artene du kan få på kroken. Til havfiske benytter vi vår samarbeids partner Arctic Tourist.

 

 

Vi har vår egen krabbekvote og krabbeteiner som står til din rådighet. Dra ut på havet for å fiske etter verdens største krabbe. Kongekrabben. Vi kan love deg en spennende opplevelse både på havet og på kjøkkenet. Vår samarbeids partner Arctic Tourist tar deg med på krabbesafari, ut  mot Barentshavet.

Se Arctic Tourist hjemmeside her>>

 

 

 

 

 

laks2

Fiske i vann og elver:

 

Syltefjord elva er kjent som en meget god lakse elv. Men det er ikke bare laks svømmer oppover denne elva for å gyte. Ørret er det også flust av. Fisk i størrelses orden 3-7 kilo er ikke skjeldent. Fiskekort er å få kjøpt på Syltefjord Turist Informasjon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oversettelser

English German Norwegian